Forum

Papildinājumi portālā (Jūlijs, 2020.)

Šomēnes portālā myBook.lv tika ieviesti šādi papildinājumi/izmaiņas:

1. Uzlabota atsauksmju sistēma. Vērtēšana papildināta ar iespēju vērtēt darījumu pēc papildus rādītājiem - a) grāmatas atbilstība sludinājuma aprakstam, b) komunikācija ar pārdevēju, c) piegādes ātrums. Šie rādītāji kopējā vērtējuma zvaigznes neietekmē, taču lietotājiem(pircējiem) šādi ir iespēja izteikt detalizētāku novērtējumu un pārdevējam uzzināt, ko turpmāk būtu jāuzlabo :)

2. Jauna sadaļa Mana statistika > Sludinājumu statistika. Šajā sadaļā varēsi aplūkot lietotājus, kuri Tavus sludinājumus ir atzīmējuši savos favorītos. Rezultātus iespējams atlasīt pa mēnešiem. Šī sadaļa kopā ar Profila statistiku turpmāk pieejama par maksu 1Eur/mēnesī. Ja Tu novērtē mūsu portāla piedāvājumu un sniegtās iespējas, atbalsti mūs, izmantojot maksas pakalpojumus. Papildus maksas pakalpojumi dos iespēju myBook.lv augt un attīstīties arī nākotnē.

3. Jauna sadaļa Mana statistika > Mani darījumi. Šeit parādās lietotāja vēsturiski veiktie darījumi - pārdotās/atdotās/nopirktās grāmatas vienkop vai atlasītas pa mēnešiem.

4. Meklētājs Vēstuļu sadaļā.

5. Turpmāk sludinājumi, kas tika izņemti, portālā būs redzami vēl 5 dienas ar norādi (Pārdots/Atdots/Nopirkts). Tāpēc nesamulsti, ja atkal ieraugi savu sludinājumu.

6. myBook.lv sadarbība ar OMNIVA. Turpmāk pastāvīgi myBook.lv lietotājiem Omniva nodrošinās sūtījumus pakomāts-pakomāts ar 20% atlaidi! Klikšķiniet uz Omniva baneriem mūsu portālā vai izmantojiet atlaižu kodu "mybook". Plašākajā pakomātu tīklā Latvijā mazais nodalījums maksās tikai 2,30EUR, ja iegādāsies kodu https://mana.omniva.lv.

Uz tikšanos myBook.lv!
Guntars

Created: 21.07.2020. 0:34 | Views: 755

Par novērtēšanu 1.punkts.

Kaut kā mulsinoši novērtēt piegādes ātrumu un grāmatas atbilstību, ja lieku vērtējumu pircējam. Nezināju, kā izņemt zvaigznes, kad tās jau ieliktas. It kā jau sīkums. Bet domāju, ka vērtējuma iespējai jābūt kā lietotājam, ne tikai pārdevējam, jo lietotājs jau var te pārdot un arī pirkt, mainīt grāmatas.

24.07.2020. 12:58

baibam | 24.07.2020. 12:58

Kaut kā mulsinoši novērtēt piegādes ātrumu un grāmatas atbilstību, ja lieku vērtējumu pircējam. Nezināju, kā izņemt zvaigznes, kad tās jau ieliktas. It kā jau sīkums. Bet domāju, ka vērtējuma iespējai jābūt kā lietotājam, ne tikai pārdevējam, jo lietotājs jau var te pārdot un arī pirkt, mainīt grāmatas.

Sveiki, Komentārs vietā. Padomāsim, kā šo atrisināt... 

24.07.2020. 16:50

baibam | 24.07.2020. 12:58

Labojums veikts. Šobrīd, pievienojot jaunu atsauksmi, var izvēlēties to pievienot lietotājam Kā pārdevējam, vai Kā pircējam.

Paldies par vērību. 

24.07.2020. 23:20

Add reply

To add reply, Register or log in.

Register Log in