Sūti lētāk ar DPD! Septembrī noformē sūtījumu eserviss.dpd.lv izmantojot atlaižu kodu SKOLA un sūti no 2,01 € (-19%)!
Gribēju pajautāt, vai ir tāda iespēja, ka par grāmatas saņemšanu samaksā pakomātā, izņemot grāmatu? Neesmu dzirdējusi. Nupat viena pircēja tā vēlējās. Atteicu, jo šķita,ka nav tāda veida un nosūtot palikšu bez naudas un grāmatas. Un vēl. Ja tuvākajā laikā uzpeldēs grāmatas "Ieskaties sevī dziļāk" bildes ar datora tastatūru un galdu fonā, tad tās ir manas un ja kāds cits būs ievietojis, tad tā ir krāpniecība.
Diezvai tā būtu krāpnieciba, apmaksāt pie pakomāta par preci. Sanāk pārdevējam ir līgums ar pakomātu (Omniva dpd vai citu)
Ar Omnivu vai DPD var noslēgt līgumu par piegādi, ne jau par pašu preci. Neesmu dzirdējusi citādu variantu.
Diezvai tā būtu krāpnieciba, apmaksāt pie pakomāta par preci. Sanāk pārdevējam ir līgums ar pakomātu (Omniva dpd vai citu)
Es esmu pārdevēja un man nav līguma ar omnivu vai dpd. Protams, grāmatu nenosūtīju, jo paliktu bez grāmatas un bez naudas.
Tāda opcija (COD) ir iespējama, bet jurisiskām personām (sūtītājam) ar līgumu. Maksā dārgāk kā parasta sūtīšana. Bet privāti šādi diez vai var, jo Omniva jau nezina, uz kuru kontu jums naudu pārskaitīt.
Drīzāk vēlāk parādītos kaut kādi mistiski linki, kuros jāievada savi kartes dati, lai saņemtu naudu un tā ne tikai bez grāmatas un naudas, bet arī konta atlikuma var palikt.
Tāda opcija (COD) ir iespējama, bet jurisiskām personām (sūtītājam) ar līgumu. Maksā dārgāk kā parasta sūtīšana. Bet privāti šādi diez vai var, jo Omniva jau nezina, uz kuru kontu jums naudu pārskaitīt.
Drīzāk vēlāk parādītos kaut kādi mistiski linki, kuros jāievada savi kartes dati, lai saņemtu naudu un tā ne tikai bez grāmatas un naudas, bet arī konta atlikuma var palikt.
Paldies par izsmeļošo informāciju.
Uzmanieties no pārdevējas Jūlijas Zariņas! Lieciet, lai Jums atsūta grāmatas attēlus. Vairākus.
Paldies par brīdinājumu - tikko man uzrakstīja Jūlija Zariņa par grāmatu, kuru meklēju - skatīšos kā tālāk saruna virzīsies, bet katrā ziņā visticamāk nekādā darījumā neiesaistīšos :)
Ja kāds no jums tiešām ir saskāries ar to - lūgums uzrakstīt administrācijai - viņi šādos gadījumos bloķē lietotājus, lai vēl kāds neiekrīt :(
Es uzrakstīju, bet man nekā vairāk par saraksti nav - jo neko neskaitīju.
Mani arī šodien uzrunāja Jūlija Zariņa par grāmatu, ko vēlos iegādāties. Pēc lūguma atsūtīt vairāk attēlus ar grāmatu, ir iestājies klusums. Jau bija aizdomīga sajūta, un tagad pēc izlasītā saprotu, ka darījums mums nenotiks.
Sveiki,
Lūgums visas sūdzības un detaļas par krāpniekiem publicēt zem vienas tēmas.
Uz šo brīdi ir tikuši fiksēti vairāki lietotāju profili un konta numuri, kurus, visticamāk, izveido viena persona. Visi, kas cietuši no šiem lietotājiem, aicināti rakstīt apvienoto iesniegumu Valsts Policijā un pēc tās pieprasījuma sniegsim visus nepieciešamos datus par lietotāju darbībām portālā.
Lietotāju profili par kuriem saņemtas sūdzības:
DE44202208000028398165
Linda kukaine
DE56202208000028402023
Jūlija Zariņa
DE77202208000053674510
Monta Vīksna
Aicinām katru myBook lietotāju nenovērtēt par zemu mūsu izstrādātos Ieteikumus drošiem darījumiem, publicējam vēlreiz:
Monta Vīksna šobrīd jau ir izdzēsta, diemžēl paliku bez naudas un grāmatām. Atsūtīja meitene foto, iemetu internetā, šādu foto nebija, tāpēc arī pieņēmu, ka grāmatas ir reālas. Skumji, biju solījusi uzdāvināt
Monta Vīksna šobrīd jau ir izdzēsta, diemžēl paliku bez naudas un grāmatām. Atsūtīja meitene foto, iemetu internetā, šādu foto nebija, tāpēc arī pieņēmu, ka grāmatas ir reālas. Skumji, biju solījusi uzdāvināt
Gluži mana situācija ar Montu Vīksnu. sazinājos ar viņu arī pa tel 22 354 288, uz zvaniem tagad neatbild, bet ierosinu zvanīt uz šo numuru, vismaz viņai/viņam pakrist uz nerviem.
varbūt, ja atrodas vēl kādi cietušie, saņemamies un vēršamies policijā?
Sveiki par Monta Vīksne meklēju draudzenei grāmatas, bet paspēju laicīgi piefiksēt krāpšanu, sarakste foto
Sveiki par Monta Vīksne meklēju draudzenei grāmatas, bet paspēju laicīgi piefiksēt krāpšanu, sarakste foto
Izskatās, ka Monta Vīksne un Jūlija Zariņa ir viena un tā pati persona, jo Jūlijas telefona numurs ir tāds pats
Izmantojot iespējas, ko sniedz mana darba vieta, man ir izdevies noskaidrot, ka Jūlija Zariņa ir tā pati bēdīgi slavenā Lilita Zeiļuka, par kuru krāpniecības sūdzibas ir pilns Facebook.
Un ja Jūlija, Monta, Linda bija izdomāti vārdi, tad Lilita jau ir īsts personāžs. ar personas kodu, utt.
ja iespējams, atsūtiet man informāciju, kas ir Lilita Zeiļuka, un to, kā secināt, ka viņa ir tā pati Monta Vīksne. Es esmu nolēmis, ka vērsīšos tiesībaizsardzības iestādēs, mēģinot panākt, lai ir kāds rezultāts.
Runa nav par summu, ko izrāpa, izmantojot manu uzticēšanos (vai tiešām pat šajā portālā ir jāuzskata, ka citi ir krāpnieki), bet par princpu. Apzinos, ka mana viena darījuma summa ir niecīga, kam ir nozīme, tāpēc aicinu no Montas Vīksnes cietušos pieteikties man, lai papildinātu iesniegumu arī pār citiem gadījumiem.
Для того чтобы добавить ответ, Зарегистрируйся или войди в систему.