Sūti lētāk ar DPD! Jūnijā noformē sūtījumu eserviss.dpd.lv izmantojot atlaižu kodu VASARASLAPA un sūti no 2,01 € (-19%)!
Gribu noskaidrot: Kāpēc mans lietotāja profils (Inta), kā pati noskaidroju, piesaistīts profilam (Labas grāmatas). Un kāpēc vērtēšana ar zvaigznītēm un sarakste ar lietotāju (lailla) notiek, caur manu inbox paskastīti un lailla@inbox.lv. Mūsu savstarpējā, nepatīkamajā, sarakstē, iesaistīta arī profīla lietotāja (Ameila). Man, nepatīk lasīt svešas vēstules, un vēl, jo vairāk, saņemt aizskarošus apvainojumus, par to, ka esmu rupja un augstpratīga persona un brīdina lasītājus, lai nepērk no manis grāmatas. Bet, tajā paša laikā, lieliski izmanto manu pārdodamo vai atdodamo grāmatu attēlus, lai reklamētu savu grāmatu pārdošanu, un pat nekautrējas, aizņemties no mana maciņa naudiņu, kuru esmu iemaksājusi mybooka kontā, lai reklamētu savas pārdodamās grāmatas. Ceru uz sapratni! Ar cieņu, Inta.
Es Jums ieteiktu sazināties ar administrāciju. Arī man ir negatīva pieredze ar šo laila@inbox.lv, bet cenšos naņemet vērā šo un dažu citi lietotāju "izklaidi". Ko darīt, ja nav cilvēciņiem citas izklaides iespējas.
Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.