How To Be Depressed: A Guide

Dana Eagle
myBook vērtējums: ☆☆☆☆☆
Valoda: Latviešu
€ 5.00
Pievienots: 24.03.2024. 20:58
Skatījumi: 22
Piegāde: Pasts / Pakomāti
Apmaksa: Skaidrā naudā / Pārskaitījums
Stāvoklis: Lietots, labā stāvoklī
"80% of the population suffers from depression. The other 20% cause it." Nenopietni un ar ilustrācijām, kā "izbaudīt" piezemētu noskaņojumu. Venice, CA: Knock Knock, 2017, 145 pp.
Sūti ar DPD no 1,77 Eur
Grāmata vēl nav vērtēta. Esi pirmais! Pievienot atsauksmi par grāmatu
Reģistrēties Pieslēgties
Top