Forums

Nepatīkama pieredze, jūsu vērtējumi?

Ar prieku ievēroju šeit kādu ilgi meklētu un kārotu grāmatu - "Hercoga Jēkaba laikmets Kurzemē", kuras kopiju (kā vēlāk atklājās) piedāvāja pārdevēja ar lietotāja vārdu "GUCCE" (Inga Šteina). Vienojos ar pārdevēju par cenu - no sākotnājās - EUR 100 uz EUR 55+pakomāta izmaksas un š.g. 27.septembrī saņēmu sūtījumu.

Tā jau būtu pusbēda, ka šī ir ne visai kvalitatīva grāmatas kserokopija (?), taču vēlak (š.g. oktobrī), sākot lasīt šo grāmatas kopiju ievēroju, ka tās saturs beidzas ar 366.lappusi, kaut arī oriģināizdevumā ir 672 lappuses. Par to gan sludinājumā netika nekas minēts.

Piedāvāju pārdevējai godprātīgu risinājumu - nosūtīt viņai atpakaļ nepilnīgo grāmatas kopiju un lūgt atmaksāt man samaksāto summu. Sekoja atrunas un mans piedāvājums tika noraidīts. Pievienoju šī "story" vizualizāciju.
Kaut arī esmu pensionārs, nabags dēļ EUR 55 protams nepalikšu. Stāsts par apziņu un godaprātu.
Gan jau Dievs samaksās katram pēc nopelniem šajā Saulē.
Kādas jūsu domas, cienījamie lasītāji? 

Izveidots: 19.10.2023. 21:47 | Skatījumi: 1205

Diemžēl nevarēju pievienot vairākus attēlus vienlaicīgi.
Te ir pēdējā lappuse minētajai kopijai.

19.10.2023. 21:50

Nja.. ļoti nejauka rīcība no Inga Šteina puses.. 

Paldies, ka informējiet par šādiem gadījumiem. 

24.10.2023. 11:20

Liels paldies Jums par detalizēto stāstu. Man nācies saņemt smakojošas un klātas ar zirnekļu tīkliem, bet ne tik ļoti nekvalitatīvas kopijas un vēl pusi no grāmatas.

02.11.2023. 19:00

Pārdevējs EDGARS LOGINS LV35HABA0551031449309, jeb Grāmatnieks Smiļģis. Žēl, ka izlasīju pēc tam, kad samaksāju! Veikla krāpnieku ģimene jau gadiem. Ja kāds vēlas iegādāties jaunas Jumavas grāmatas no viņa, tad iesaku iepazīties ar vēsturi. 
Īsa pamācība krāpniecībā (papildināts 9:14) «Aizliegtais paņēmiens» atmasko otra lielākā grāmatu izdevēja shēmu autoru apiešanai. 2016.gads, atrodams internetā!

08.01.2025. 22:15

Pievienot atbildi

Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.

Reģistrēties Pieslēgties