Sūti lētāk ar DPD! Aprīlī noformē sūtījumu eserviss.dpd.lv izmantojot atlaižu kodu PAVASARIS un sūti no 2,11 € (-15%)!
Gribēju pajautāt, vai ir tāda iespēja, ka par grāmatas saņemšanu samaksā pakomātā, izņemot grāmatu? Neesmu dzirdējusi. Nupat viena pircēja tā vēlējās. Atteicu, jo šķita,ka nav tāda veida un nosūtot palikšu bez naudas un grāmatas. Un vēl. Ja tuvākajā laikā uzpeldēs grāmatas "Ieskaties sevī dziļāk" bildes ar datora tastatūru un galdu fonā, tad tās ir manas un ja kāds cits būs ievietojis, tad tā ir krāpniecība.
Diezvai tā būtu krāpnieciba, apmaksāt pie pakomāta par preci. Sanāk pārdevējam ir līgums ar pakomātu (Omniva dpd vai citu)
Ar Omnivu vai DPD var noslēgt līgumu par piegādi, ne jau par pašu preci. Neesmu dzirdējusi citādu variantu.
Diezvai tā būtu krāpnieciba, apmaksāt pie pakomāta par preci. Sanāk pārdevējam ir līgums ar pakomātu (Omniva dpd vai citu)
Es esmu pārdevēja un man nav līguma ar omnivu vai dpd. Protams, grāmatu nenosūtīju, jo paliktu bez grāmatas un bez naudas.
Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.