Sūti lētāk ar DPD! Decembrī noformē sūtījumu eserviss.dpd.lv izmantojot atlaižu kodu PAKUSPRINTS un sūti no 1,99 € (-20%)!
Ar šādu lietotājvārdu ielika man negatīvu vērtējumu, kaut gan nekāda sadarbība vispār nav notikusi.
Vai kādam vēl ir kas tamlīdzīgs bijis?
Negatīvais vērtējums jau izdzēsts, bet šī informācija lai paliek. Cik pretīgi, ka šādi var rīkoties.
Es arī saņēmu vērtējumu no šī lietotājvārda, pozitīvu gan- kā pircēja. Bet neko neesmu ne pirkusi ,ne pārdevusi šim lietotājam.
Es arī saņēmu vērtējumu no šī lietotājvārda, pozitīvu gan- kā pircēja. Bet neko neesmu ne pirkusi ,ne pārdevusi šim lietotājam.
Dīvaini.
Man jau parādās vairākas reizes dienā vērtējumi - un pat no dažādiem profiliem ar vārdu Inta. Savādi.
Izskatās, ka INTA šādi (atsauksmes, forums) sevi "reklamē". Arī man ir bijušas vairākas "intas"!
Izskatās, ka INTA šādi (atsauksmes, forums) sevi "reklamē". Arī man ir bijušas vairākas "intas"!
Viņai nav ko reklamēt. 1 grāmata un tā pat pārdota. Prieks, ka kādam tik daudz brīva laika, ka var caurām dienām ložņāt pa neskaitāmiem profiliem un likt vērtējumus par nenotikušiem darījumiem. Eh, kā derētu brīdinājums no administratora puses.
Man arī bija nepatīkama situācija ar INTU, gribēju iegādāties grāmatas, bet sieviete ļoti negatīvi noskaņota un saka savu negatīvismu izgāzt uz mani, līdz ar to atteicos iegādāties grāmatas un uzreiz ielika man negatīvu atsauksmi - apmelojumus (ko drīz pēc tam izņēma).
Skumji ka cilvēks tā pievērš sev uzmanību ?
Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.