Forums

Par tirgošanas ilgumu

Esmu jauniņā pārdošanā, bet iekrājies daudz grāmatu. Cītīgi sāku savadīt datus un turpinu, jo grāmatas ap 1000 pāri, ko vēlētos pārdot, bet kopš septembra sākuma  -  neviena pirkšanas  gadījuma. Grāmatas man labas un specifiskas - daudz mākslas, dzeja jauna,  lībiešu valodas.... Cik ilgi jūsu gaidījat pirmo pircēju? 

Izveidots: 23.09.2024. 10:43 | Skatījumi: 312

Šeit, (kā arī ibook) no 23. gada - neviena grāmata nav pārdota. Visi caur AndeleMandele, ss, Facebook grāmatu grupās.

23.09.2024. 11:49

Tad es te veltīgi visu ievadu?:D

23.09.2024. 12:10

EDGARS M | 23.09.2024. 11:49

Šeit, (kā arī ibook) no 23. gada - neviena grāmata nav pārdota. Visi caur AndeleMandele, ss, Facebook grāmatu grupās.

Vai arī andelē savadījāt visas savas krievu grāmatas par 0,35eur ievietošanas maksu katrai? :)  Un uzreiz notirgojāt ?? 

23.09.2024. 12:20

Ieva | 23.09.2024. 12:10

Pats, es šeit nopirku trīs grāmatas, ko meklēja sieva. Savu, atkārtošos, nevienu neesmu pārdevis. Man šeit profils, vairāk kā vitrīna, priekš pīrcējiem ārpus portāla. Lai jā jautā: kas ir šobrīd ir pieejams? būtu uzreiz saprotams, kas mājās stāv uz plaukta. Neviss kaut kādu teksta dokumentu korriģēt vai fočenes desmitiem sūtīt.

23.09.2024. 12:21

Ieva | 23.09.2024. 12:10

Andelē izziņu literatūras sludinājums maksā 25 centi. Daiļliteratūra 35. :D Es cenšos likt ar lotiem. Vienā sludinājumā visas grāmatas, kas iet pa vienu cenu. Un ņemot vērā kā grāmatas ir par medicīnu, slīmībām, bērnu audzināšanu, diētam - pērk uzreiz visas, kas pieejamās. Pa vienai tīrgoju tikai tad, jā grāmatas cena ir pāri 5 Eur. Citādi nav izdevīgi.

23.09.2024. 12:23

skaidrs. Vienīgi, ja ieliek uzreiz kaudzi , maza iespēja ka caur meklētāju varēs konkrēto grāmatu atrast visā tajā haosā

23.09.2024. 12:26

Sveiki, es esmu šajā portālā no janvāra.

Esmu diezgan daudz savas grāmatas pārdevusi.

Protams palīdz gan FB, gan Andele, bet es teiktu, ak FB  pat iet grūtāk.

24.09.2024. 10:39

Domāju, ka cenas arī par lielu, kādēļ nepērk. Skatos dažas grāmatas gandrīz tādā pašā cenā kā veikalā. Kādēļ pirkt no Jums + vēl maksāt par sūtīšanu?

25.09.2024. 20:54

Piekrītu Zanei - liela nozīme ir cenai. Šobrīd ļoti daudz cilvēku grāmatas, arī labas, ne padomju laika izdevumus, atdod bez maksas. Esmu šeit grāmatas gan pārdevusi, gan nopirkusi.

26.09.2024. 9:17

Zane F. | 25.09.2024. 20:54

Domāju, ka cenas arī par lielu, kādēļ nepērk. Skatos dažas grāmatas gandrīz tādā pašā cenā kā veikalā. Kādēļ pirkt no Jums + vēl maksāt par sūtīšanu?

Cenas tādas, kā citiem te.Kādēļ man jaunas grāmatas, labā stāvoklī pārdot par dažiem eiro, ja tā joprojām pārdošanā par daudzkārt lielāku summu un izlasam tā, ka izskatās, kā tikko nopirkta? Tad lai turpina krāties skapī, jo laiks arī ir vērtīgs. 

28.09.2024. 1:00

Jums pat ir dārgāk, kā veikalā. Piemēram - "Maigā okupācija" J. Rozes internetveikalā nopērkama pa 3.28- Jums 3x dārgāk. Cilvēki tomēr seko cenām, vismaz lielākā daļa.

01.10.2024. 14:57

Grāmatas līdz šim tikai pirku, ne pārdevu un nav katram laiks ļoti pētīt cenas, sekot izmaiņām, kam kritusies cena, kam pieaugusi, kopš izdošanas. Kas vēlēsies, tas pajautās savu cenu. Kas grib kaut ko - prot sarunāt un ir sarunājuši - esmu jau pārdevusi, jo cilvēks pats uzjautā, kuras intresē un par kādu summu grib nopirkt vairākas kopā. Nav man laiks ļoti pētīt cenas, kā mainījušās. Grāmatas pirktas personīgai lietošanai , bet ir par daudz iekrājušās un gribās jaunas, tāpēc ir mazliet jāpatīra plaukti. Kas vēlēsies, tas sarunās.

Vakar, 10:25

Pievienot atbildi

Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.

Reģistrēties Pieslēgties